More Website Templates @ TemplateMonster.com - October 31, 2011!

Izrada web sajta po meriMarketinški tekstovi za web - Optimizacija za pretraživače

Izrada web sajta - prvi korak za internet marketing firme

Internet marketing obuhvata veoma široku oblast, ali prvi korak za svaku firmu je izrada web sajta. Web sajt je osnovna poslovna prezentacija na internetu. Mnogi kažu da je web sajt ogledalo poslovanja. Drugo, internet i web sajt omogućavaju 24 časovno prisustvo na tržištu. Informacija o ponudi je dostupna svima.

Ukoliko firma nema svoj web sajt rizikuje da je konkurencija pretekne. Procenat prometa i sklapanja poslova preko interneta u Srbiji je svakim danom sve veći i veći. Ne prisustvo na internetu već danas utiče na smanjenje poslovanja.

Rešenje je jednostavno: napravite web sajt koji prodaje ili prezentuje ponudu i kada Vi niste aktivni. Ukoliko imate web sajt sa kojim niste zadovoljni, možda ga je potrebno uraditi doraditi. Ili je bolje uraditi nov...

Potrebno je napraviti prvi korak i zakoračiti u svet neslućenih mogućnosti!

Kakav Vam web sajt treba?

Moderan dizajn web sajta podrazumeva usklađenost sa imidžom kompanije, da ima slajder za prikazivanje efektnih marketinških poruka, potreban broj strana, kontakt formu i drugo prema Vašoj meri.

Izgled i veličina su ograničeni samo Vašim mogućnostima

Budite na 1. strani Google

Web SEO omogućuje bolje pozicioniranje na Google pretraživaču. Kada ljudi ukucaju ključne reči one bi trebalo da su Vaše.

Ukoliko ste na 1. stani Googla velika je verovatnoća da će neko posetiti Vaš web sajt. Onda sve zavisi od kvaliteta tekstova i koncepta web prezentacije.

Kako do tekstova koji prodaju?

Postoji jedna tehnika pisanja koja svima koji je primenjuju daje najbolje rezultate. COPYWRITING!

Copywriting pisanje teksta za web sajt i copywriting koncept web sajta su dobitna kombinacija. Ako se ispoštuju pravila - uspeh je maksimalan.

Koja naša usluga bi pomogla Vašem poslovanju?

Izrada web sajta - MINI
MINI web sajt sadrži do 5 strana. Ima osnovne strane i dinamički slajder koji je pogodan za internet marketing objave. Prilagođen je korisnicima koji počinju ili imaju mali obim usluga. Cena već od 79 EUR.
Izrada web sajta - MIDI
MIDI web sajt sadrži 6 do 10 strana. Pored osnovnih strana i dinamičkog slajdera sadrži i podmenije koji vode na posebne strane. Pogodan je za zahtevnije korisnike sa više usluga ili proizvoda. Cena već od 149 EUR.
Izrada web sajta - MAXI
MAXI web sajt sadrži 11+ strana. Pored osnovnih strana, dinamičkog slajdera, podmenija sadrži i blog koji se može koristiti za objavu novosti, akcija i sl. Zadovoljiće potrebe zahtevnih korisnika. Cena već od 199 EUR.
WEB SEO - početna optimizacija
Početna optimizacija ili SEO obuhvata potpuno prilagođavanje web sajta zahtevima Google internet pretraživača. Obuhvata istraživanje najmanje 5 ključnih reči i njihovu implementaciju u strukturu web sajta.
Copywriting - pisanje marketinških tekstova
Dobro napisan marketinški tekst je osnovno oružje za privlačenje korisnika. Reč u kombinaciji sa slikom ili videom će posetioca dovesti do želje da pozove, uputi poruku, poruči proizvod ili uslugu.
Održavanje web sajta
Web sajt je izuzetno sredstvo za prezentaciju. On je dobra podrška poslovanju. Sve promene u poslovanju treba redovno ažurirati. Posebno se dodaju marketinške akcije koje su interesantne za posetioce.

BESPLATNO: Web hosting za prvih 365 dana - 0 EUR!

Samo u ovom mesecu. Uštedite sa nama 25 do 140 EUR za prvu godinu dana.

Za svakog klijenta smo obezbedili besplatan web hosting na domaćim serverima.

Iskoristite ovu povoljnu priliku! Pozovite odmah na broj 063 11 76 550 i zakažite sastanak sa nama!

  • Ponuda za vas Izaberite ono što vama treba. Ostalo je naša briga.
  • Naše iskustvo Višegodišnje iskustvo u marketingu i konsaltingu vam je na raspolaganju.
  • Novosti i događaji Neke informacije mogu biti korisne za vaše poslovanje. Pogledajte ih.